Πιστοφίδης Κατασκευαστική

Επίσκεψη πρωθυπουργού στο υπο κατασκευή έργο της “Πιστοφίδης Κατασκευαστική” για τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Για όλους όσοι εργάζονται με πάθος για την εκπλήρωση ενός σπουδαίου στόχου για την πόλη της Βέροιας, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας των «Παιδιών της Άνοιξης» αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στους χώρους που σε λίγους μήνες θα φιλοξενούν τα «Παιδιά της Άνοιξης», ενώ κατόπιν συνομίλησε με συντελεστές της προσπάθειας.

Η «ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.» έχοντας αναλάβει την αδειοδότηση, μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου, δέχθηκε τα εύσημα από τον πρωθυπουργό και όπως πάντα, στέκεται με ευθύνη και ειλικρινή ευαισθησία δίπλα στις οικογένειες των Παιδιών με Αναπηρία.

Για άλλη μια φορά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, Νώρα Σαρκατζή, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία μας. Με τις δυνάμεις όλων, η νέα δομή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024, αναβαθμίζοντας καθοριστικά την ποιότητα ζωής των φιλοξενούμενων παιδιών και των οικογενειών τους.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης